Ambacht & vakmanschap
Ambacht
De kracht van ambacht, handwerk op maat. Dat is patisseriezaak Siro. Met uitzonderlijke smaaknuances, verrassende contrasten en variatie in afwerkingen zorgen we voor een authentiek assortiment, die voor iedere gelegenheid een andere specialiteit biedt.
Om de kwaliteit en verscheidenheid van het assortiment te verzekeren, besteedt Siro zorgvuldig aandacht aan de gekozen ingrediënten. Vers, kwalitatief en met liefde bereid: dat staat voorop.
En hoe zich dat vertaalt in onze taarten? Lees mee!
Callebaut chocolade
Zo gebruiken wij enkel callebaut chocolade voor de taarten van Siro. Dat is de fijnste Belgische chocolade, waarvoor enkel de allerbeste cacao is gebruikt voor die volle, romige en intens krachtige smaak.
Streekproducten
Je hebt producten, en je hebt streekproducten. De authenticiteit van deze zorgvuldig uitgekozen producten laten wij maar al te graag terugkomen in onze taarten. Van koffie-extracten bij de branderij tot vers fruit van de lokale groente- en fruitboeren. Wij halen het bij de bron.
Roomboter
Roomboter; boter zoals de natuur het bedoeld heeft. Een bewuste keuze die de taarten van Siro een boost van smaak geven. Vol, romig en puur, need i say more?